MENY LUKK

KOMMENDE KONGRESSER

KVINNEHELSEKONFERANSEN 2023

"Den gravide kvinnen"  
Les mer

SuperSole, kurstrinn 1

SuperSole konseptet er utviklet spesifikt for å hjelpe fysioterapeuter øke sin kompetanse på, og undersøke/behandle fotrelaterte muskuloskeletale problemer (som kan manifestere seg lokalt, eller mer generelt i kroppen).   Fullført kurstrinn 1 gir terapeuten en grundig forståelse av funksjonell anatomi, og biomekanikk av underekstremitet (UE). Konseptet gir videre kompetanse på undersøkelse av diverse problemstillinger i underben, ankel og fot samt går igjennom potensielle behandlinger relatert til dem- med fokus på en introduksjon til og opplæring i å spesialtilpasse dynamiske innleggssåler, gjennom SuperSole konseptet.
Les mer

Fysioterapeuters Muskel- og skjelettkongress 2023

"Utredning og rehabilitering av ryggplager" Hva er nytt og hvordan påvirker trening og ernæring rehabiliteringen av disse pasientene?
Les mer

Terapeutdagene

Kongres for terapeuter og helsekostarbejdere  
Les mer

BIOHACKING WEEKEND 2023

Vi gjentar suksessen!
Les mer

Norges naturmedisinske fagkongress 2023

Norges naturmedisinske fagkongress er den mest populære faglige samlingen i Norden innen komplementær medisin.  En kongress som nå "alle" vil ha med seg, flotte foredragsholdere og en fantastisk stemning blant alle terapeuter og privatpersoner med kunnskap om helse!
Les mer